Länksamling 

Här hittar du länkar till hemsidor om odling, föreningar, fröfirmor och andra sidor som kan vara intressanta. Har du tips på intressanta sidor som du tycker ska finnas med, så kontakta mig så lägger jag upp en länk. Maila till Helena

Koloniträdgårdsförbundet  har ca 250 medlemsföreningar i hela landet varav Görvälns Koloniträdgårdsgörening är en. Här kan du hitta odlingstips och information. 

Östra regionen är den region vi tillhör som medlem i Koloniträdgårdsförbundet. Här finns information om andra medlemmar i Östra regionen. 

Riksförbundet Svensk Trädgård är landets största trädgårdsorganisation. Här finns fakta och kunskap att hämta om miljövänlig odling.

FOBO Förbundet organisk- biologisk odling en ideell förening som bildades 1977. Här finns mycket information att hämta för den som är intresserad av ekologisk trädgårdsodling.

SLU Sveriges Lantbruksuniversitet forskar om de biologiska natur- resurserna och här kan man läsa om resultaten även sådant som kan vara intressant för hobbyodlare.

Peppar och Pumpa är ett nätverks av kolonister i Stor-Stockholm som arrangerar marknader, workshops, fester mm. 

Odla.nu din trädgård på nätet.

Allt om trädgård artiklar, fakta och frågeforum.

Pratensis fakta om ängar samt försäljning av plantor och frön

Botanicus lökar och knölväxter från hela världen

De virtuella floran Naturhistoriska riksmuseets flora på nätet

Länkar till fröfirmor
Impecta  
Lindbloms Frö 
Rara växter 
Runåbergs Fröer 
Thomson & Morgan 
Weibulls 
Nelson Garden 
Gourmetgarage 
Frökungen 
Lilla Fiskaregatans trädgårdsbutik 
Örtagårdens fröer